Novasol/Dansommer

Dette er bl.a en af de huse vi lejer ud.

Min fantastiske cykel

Henover påske og selvfølgelig i sommer månederne hjælper jeg lidt på kontoret i Vorupør, det er et spændende job med til tider store udfordringer. Da jeg jo som før nævnt ikke er helt rask, er det skønt at komme lidt ud. Det er begrænset hvad timer jeg kan holde til, men bare det og komme hjemmefra - gøre sig nyttig - og mærke at der stadig er noget man kan bruges til. Det er guld værd.

Jeg har desuden i løbet af 2009 og første halvdel af 2010 fået sparet sammen til en Winther el-cykel, det er det mest fantastiske stykke køretøj. Jeg kan nu igen holde mig i gang ved at cykle -  og tager turen hjemmefra og ud til kontoret når vejret tillader. Her tænker jeg kun på regnvejr, blæsten har intet at sige - for med opladet batteri har jeg altid medvind.

De er lidt dyre de cykler - men hvis man gør det op i livskvalitet - er det småpenge vi snakker om. Jeg er utrolig glad for min og kan varmt anbefale den til andre med nedsat funktion i bevægeapperatet.

en tur i poolen uanset årstid.

Hvis man kunne tænke sig at leje dette dejlige pool hus i Klitmøller, kan man søge på Novasols hjemmeside. Huset hedder B03033.

lækker pool hus i Klitmøller

der er en rigtig dejlig grund samt indhegnet terrasse.

Nyeste kommentarer

04.12 | 09:30

Så er der overført til dig. Så sender du bare når du får tid

03.12 | 23:10

Hej igen jeg er først hjemme ved min computer mandag, men nummeret er...

03.12 | 22:04

Hvad nummer skal jeg sende penge til ? Det drejer sig om oktober og nove...

03.12 | 20:55

Ja det kan vi sagtens finde ud af. Kh Anette 😍